Връщане на стоки

Връщане на стоки, замяна и рекламации

 Рекламация при явни дефекти се предявява до 14 дни след закупуването на стоката. Рекламациите не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са в следствие неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено. Рекламации не се приемат и когато: върнатата стока не е с етикет, няма добър търговски вид, трябва да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка или касова бележка издадена при покупката, фабрична опаковка и фабричен етикет. В случай на отказ от поръчката, потребителя заплаща куриерската услуга към ALEXIS.BG. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов продукт са за сметка на потребителя. Продуктите с рекламации се изпращат на адрес: гр. София 1510 Офис на ЕКОНТ- Хаджи Димитър, ул.Резбарска срещу блок 102.

Замяна на стоки с различен размер се осъществява само при наличен такъв в склад в България. В противен случай се изпълнява заявка на желания от потребителя размер и се доставя в описания в Общите условия срок за доставка.

 Транспортните разходи при връщане на стоката от потребителя до Alexis.bg са за сметка на потребителя, като връщането става чрез куриерскa фирмa ЕКОНТ. Alexis.bg възстановява на потребителя заплатената от него за върнатата стока сума по банкова сметка на потребителя (моля оставяйте коректен айбан за по-бързо обслужване) не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която Alexis.bg е получил пратката.

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна, връщане или рекламация на продукт закупен от ALEXIS.BG са единствено и само за сметка на потребителя. Всички пратки изпратени към ALEXIS.BG за наша сметка ще бъдат отказани или върнати към изпращача, освен ако не са с индивидуални условия съгласувани с наш сътрудник.

Върнати пратки с наложен платеж не се приемат!

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерскa фирмa ЕКОНТ.

Пратки изпратени към ALEXIS.BG с Български пощи не се приемат.

Връщане на място на пратки, лично от потребители, на посочения адрес не се приемат.

Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер.

 

Когато потребител връща закупена от www.alexis.bg стока с куриерскa фирмa  ЕКОНТ сумата за стоката се възстановява по банкова сметка на потребителя, след като бъде отворена пратката и се установи, че стоката отговаря на изискванията посочени  в т.7.1 от Общите условия на АЛЕКСИС ТРЕЙД ИМПЕКС ЕООД. Ако стоката не отговаря на посоченото, същата се връща за сметка на потребителя на адреса, от който е изпратена до Alexis.bg

 

Всички въпроси, свързани със замяната на продукти, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон:+359 876 305 307.

Ако не бъдат спазени описаните условия, връщането или замяната не може да бъде извършена!

 

Изберете ни

защото

1

Качество

Най-големите европейски производители на дрехи използващи най-качествените материали

2

Право на връщане

Можете да върнете продукт в 14-дневен срок от доставката

3

VIP клуб

Бонусна система с отстъпки за регистрирани потребители

4

Сигурно плащане

Сайта разполага с сигурно пазаруване SSL certificate