Връщане на стоки

Връщане на стоки, замяна и рекламации

 Рекламация при явни дефекти се предявява до 14 дни след закупуването на стоката. Рекламациите не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са в следствие неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено. Рекламации не се приемат и когато: върнатата стока не е с етикет, няма добър търговски вид, трябва да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка или касова бележка издадена при покупката, фабрична опаковка и фабричен етикет. В случай на отказ от поръчката, потребителя заплаща куриерската услуга към ALEXIS.BG. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов продукт са за сметка на потребителя. Продуктите с рекламации се изпращат на адрес: гр. София 1510, ул. Тодорини кукли  4  Офис 193 на куриер Спиди – получател: АЛЕКСИС.БГ ЕООД, тел.:+359 876 305 307 или Офис на ЕКОНТ- Хаджи Димитър, ул.Резбарска срещу блок 102, взависимост от това с коя куриерска фирма е изпълнена спедицията.

Замяна на стоки с различен размер се осъществява само при наличен такъв в склад в България. В противен случай се изпълнява заявка на желания от потребителя размер и се доставя в описания в Общите условия срок за доставка.

 Транспортните разходи при връщане на стоката от потребителя до Alexis.bg са за сметка на потребителя, като връщането става чрез куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. Alexis.bg възстановява на потребителя заплатената от него за върнатата стока сума по банкова сметка на потребителя (моля оставяйте коректен айбан за по-бързо обслужване) не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която Alexis.bg е получил пратката.

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна, връщане или рекламация на продукт закупен от ALEXIS.BG са единствено и само за сметка на потребителя. Всички пратки изпратени към ALEXIS.BG за наша сметка ще бъдат отказани или върнати към изпращача, освен ако не са с индивидуални условия съгласувани с наш сътрудник.

Върнати пратки с наложен платеж не се приемат!

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.

Пратки изпратени към ALEXIS.BG с Български пощи не се приемат.

Връщане на място на пратки, лично от потребители, на посочения адрес не се приемат.

Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер.

 

Когато потребител връща закупена от www.alexis.bg стока с куриерски фирми СПИДИ и  ЕКОНТ сумата за стоката се възстановява по банкова сметка на потребителя, след като бъде отворена пратката и се установи, че стоката отговаря на изискванията посочени  в т.7.1 от Общите условия на АЛЕКСИС.БГ ЕООД . Ако стоката не отговаря на посоченото, същата се връща за сметка на потребителя на адреса, от който е изпратена до Alexis.bg

 

Всички въпроси, свързани със замяната на продукти, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон:+359 876 305 307.

Ако не бъдат спазени описаните условия, връщането или замяната не може да бъде извършена!

 

Изберете ни

защото

1

Качество

Най-големите европейски производители на дрехи използващи най-качествените материали

2

Право на връщане

Можете да върнете продукт в 14-дневен срок от доставката

3

VIP клуб

Бонусна система с отстъпки за регистрирани потребители

4

Сигурно плащане

Сайта разполага с сигурно пазаруване SSL certificate