Доставка

 Поръчките направени в www.alexis.bg, не изискват потвърждение по телефона. Ще получите само потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката. (Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща)

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ до посочения от Вас адрес.

Предлага се опцията "Тествай преди да платиш" на поръчките до офис на куриер, за тези до адрес само преглед. В случай, че се възползвате от тази опция и се откажете от поръчката, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

Направените поръчки се обработват в рамките на 4– 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 продукта, но не повече от 2 кг, струва между 5-8 лв.,  според опцията за доставка (до офис или адрес). Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 4-9лв., според опцията за доставка (до офис или адрес) и избора на куриер. Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на Република България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни.

* Молим да се имат предвид включени (променливи) такси от страна на куриерската компания, изпълняваща спедицията като: "Такса гориво", "Такса Ковид" и други подобни.

Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, при получаване на поръчката. Моля запазете документа.

Разходите по доставка се заплащат на куриера при доставката, освен в случайте, когато тя е безплатна. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА потребителя получава при една обща поръчка на стойност над 160.00 лв. Ако сте направили няколко отделни поръчки на обща стойност над 160 лева, доставката Ви не е безплатна! Не поемаме ангажимент да обединяваме поръчки!

Безплатната доставка за поръчки от www.alexis.bg, на територията на България, зависи от моментната политика на фирмата. Моля, следете началната страница. Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка.

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail, който е предоставил. Моля, имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката или авансово (по банков път, e-pay, paypal или с кредитна/дебитна карта) преди доставяне на стоката. Банковата сметка на АЛЕКСИС.БГ ЕООД е в Банка ДСК, IBAN:BG68STSA93000026018437, BIC: STSABGSF.

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна, връщане или рекламация на продукт закупен от ALEXIS.BG са единствено и само за сметка на потребителя. Всички пратки изпратени към ALEXIS.BG за наша сметка ще бъдат отказани или върнати към изпращача, освен ако не са с индивидуални условия съгласувани с наш сътрудник.

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА www.alexis.bg предоставя възможност на своите клиенти за международни поръчки. За доставки на територията на страните от Европейския съюз, Сърбия, Македония, и др. вижте, по долу, действащите куриерски тарифи и срокове на доставка. Международни доставки се осъществяват посредством куриерска фирма DPD. За всяко конкретно запитване нашият екип ще направи проучване, относно оптималната цена за доставка, директно до Вашата врата, навсякъде в Европа. Разходите по доставката ще ви бъдат предварително съобщени и ако те Ви устройват ние ще изпратим Вашата поръчка. Посочените цени са в лева с включено ДДС и с включена такса гориво. За извършване на международна доставка е необходимо предварително да заплатите стойността на поръчката и разходите по доставката. Към тарифите на международните доставки до страните от Европейския съюз не се начисляват допълнителни митнически такси и ДДС. http://www.speedy.bg/begin.php?pID=22 - [BB242F]Проследяване на международна пратка>>>  https://alexis.bg Общите условия влизат в сила на 23.07.2019 година и засягат всички поръчки, направени след тази дата.

 

Изберете ни

защото

1

Качество

Най-големите европейски производители на дрехи използващи най-качествените материали

2

Право на връщане

Можете да върнете продукт в 14-дневен срок от доставката

3

VIP клуб

Бонусна система с отстъпки за регистрирани потребители

4

Сигурно плащане

Сайта разполага с сигурно пазаруване SSL certificate